Alumiinituotteet

Alumiinituotteet täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja tarjoavat useita etuja.

ALUMIINITUOTTEET


ALUMIINI-IKKUNAT JA -JULKISIVUT

Alumiini-ikkunat täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja tarjoavat useita etuja: Vahva rakenne, helppo käsiteltävyys, kapeat profiilit- suuret lasipinnat, mukavuus, energiansäästö, vähäinen huollon tarve ja pitkä käyttöikä.

Valikoimassa väreinä polttomaalattu RAL/ metallihohtovärit, Decoral puujäljitelmä, eloksointi ja kaksivärisyys


Profiilijärjestelmä: ADS70.HD, julkisten tilojen kestävä oviratkaisu.

ADS 70 HD (Heavy Duty) -ovi antaa kullekin julkisivulle omanlaistaan ilmettä. Jykevä ja kestävä rakenne avautuu leveästi ja sen kulkukorkeus voi olla jopa 3 000 mm, joten se soveltuu erityisen hyvin rakennuksiin, joissa on paljon kulkuliikennettä. 70 mm:n rakennesyvyys antaa paljon muotoilumahdollisuuksia ja runsaasti toteutusvaihtoehtoja. Koska ADS 70 HD -ovi on erityisen vakaa, tiheästi käytettyjen sisään- ja ulostulojen suuri kuormitus ei aiheuta ongelmia.


Profiilijärjestelmä: ADS 75.Simply Smart / AWS 75.SI

Tehokkaasti lämpöeristetyn oven ADS 75.SI (Super Insulation) lämmöneristysarvot ovat erinomaiset. Siten se on ihanteellinen ratkaisu rakennuksille, joissa energianhallinnalta ja arkkitehtuurilta vaaditaan erittäin paljon. Lämpöeristetty ovi vastaa erinomaisesti energian hallinnan asettamiin ja toiminnallisiin vaatimuksiin.

Alumiini-ikkunajärjestelmä AWS 75.SI yhdistää muovi- ja puuikkunoiden erinomaisen lämmöneristyskyvyn alumiinin ainutlaatuisiin etuihin. Alumiini on pitkäikäinen ja jämerä materiaali, joka mahdollistaa kapeat linjat ja tarjoaa runsaasti muotoiluvaihtoehtoja. Sen avulla voidaan toteuttaa suuria läpinäkyviä ratkaisuja.


Profiilijärjestelmä: ADS 90.SI Simply Smart / AWS 90.SI

Energiatehokkuus ja lämmöneristys on pysyvä trendi sekä asuin- että liikerakennusten uudis- ja korjausrakentamisessa. ADS 90 -ovisarja tukee tätä trendiä. Laajennettu eristysvyöhyke, yhtenäinen keskitiiviste ja erityinen lasihuulloksen eristys mahdollistavat erinomaisia järjestelmäominaisuuksia, kuten luokan 7A tasoisen rankkasateenkestävyyden (750 Pa) sekä Uf-arvon 1,4 W/(m²K). Kolminkertaisen lasituksen tai ovilehden peittämän verhoilun avulla voidaan saavuttaa erinomaisia Ud-arvoja, > 1,0 W/ (m²K).

AWS 90.SI+ -ikkuna (jonka rakennesyvyys on vain 90 mm) täyttää sekä tehokkaalle lämmöneristykselle asetetut että designia ja muotoilumahdollisuuksia koskevat tinkimättömät vaatimukset. AvanTec SimplySmart -helaan yhdistettynä voidaan luoda läpinäkyviä, jopa 160 kilogramman painoisia ratkaisuja. TipTronic -järjestelmään yhdistettynä taas rakennuksiin saadaan lisää energiasäästöpotentiaalia.


Julkisivut:

FWS50+SI/ FWS50/60/FWS35PD
  • • Kapeat näkyvät profiilit – 50 tai 60 mm . Uutuutena myös 35mm näkyvä leveys.
  • • Suuret rasterileveydet ja rakennekorkeudet toteutettavissa jopa 6 kN:n lasikuormituksiin asti
  • • Kattava pintalistavalikoima tarjoaa erinomaisia designversioita erilaisiin julkisivutoteutuksiin, esimerkiksi näkyvästi ruuvatut, matalat tai teräksiset pintalistat. Passiivitalosertifikoitu.

Fenglass Oy - RFM