Fenestra-ikkunat vuosien kokemuksella

Ikkunat ovat tärkeä osa kotisi ulkonäköä, toimivuutta ja energiataloutta.

Varusteet

Hyvä varustelutaso kuuluu vakiona Fenestran ikkunoihin. Lisäksi voit valita erilaisia lisävarusteita, jotka helpottavat ikkunoiden käyttöä ja hoitoa entisestään sekä tekevät asumisen vielä mukavammaksi.

Heloitus

Fenestran ikkunoiden tyylikkäät helat ovat kätevät ja helppohoitoiset. Pintahelat sisältyvät ikkunatoimitukseemme. Meiltä saat lisäksi lapsiturvalliset tuuletusheloitukset haluamiisi ikkunoihin. Helojen vakiovärit ovat valkoinen ja kromi. Käyttöä ja aukipysymistä helpottamaan on saatavilla erilaisia lisälaitteita.

Aurinkosuojaus

Fenestran Superlasi on huippuluokan lasi, joka eristää erinomaisesti lämpöä sekä estää auringon liiallisen lämpö- ja UV-säteilyn. Lisäksi saatavana sävyllisiä antisun-laseja.

Sälekaihtimet

Tyylikkäät ja kotisi sisustukseen sopivat sälekaihtimet lisäävät asumisen mukavuutta. Kätevintä on tilata sälekaihtimet samalla, kun tilaat ikkunatkin. Energiansäästölasien kanssa suosittelemme vain vaaleita kaihtimia. Voit valita myös integroidut sälekaihtimet, joissa narut ja säätömekanismi ovat ikkunan puitteiden välissä. Huoneen puolella ikkunan puitteissa näkyy vain kaihtimen säätönuppi.

Tuuletusikkunat ja luukut

Fenestran ikkunat voidaan varustaa tuuletusikkunalla tai -luukulla. Voit itse valita miten tuuletusosat sijoitetaan ikkuna-aukon ympärille. Tuuletusikkunaan on saatavissa myös kätevä hyönteispuite, joka sopii ikkunan sävyyn ja tyyliin.

Korvausilmaventtiilit

Korvausilmaventtiileillä varmistetaan kodin tehokas ilmanvaihto. Etenkin, kun vanhoja ikkunoita vaihdetaan uusiin, on tärkeää varmistaa huoneiden tehokas ilmanvaihto. Korvausilmaventtiilit pitävät osaltaan huolen siitä, että sisäilma on raikasta ja terveellistä. Venttiilit on suunniteltu siten, että ulkoa tuleva ilma sekoittuu lämpimään sisäilmaan huoneen yläosassa eikä vedon tunnetta esiinny.

Tarjoamme erimallisia ja erilaisilla ääneneristysominaisuuksilla varustettuja korvausilmaventtiilejä.

Ristikot

Fenestra-ikkunoihin saatavilla koristeristikoita. Ristikot ovat joko kiinteinä tai irtoristikkona.

 


Fenglass Oy - RFM